| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kam s dětmi do restaurace

NO, tys mne taky pobavila. Je mi líto všech rodičů, kteří nemohou mít děti. Žen, které měly operaci prsu a manželek, které žárlivě zřejmě vyvádí z míry, když si jejich nebohý muž všimne krásné matky, co dává prs svému brečícímu dítěti. NIcméně pokud všechny tyhlety pocity, o kterých psalas lidé v sobě nepřekonají, měli by spíš zajít zcela regulérně do ordinace psychoterapeuta, než matkám zakazovat a přikazovat, kde kojit a nekojit. To je opravdu směšné a může to říct, s prominutím, jen pako. ASis ještě nebyla matka, abys nezažila přeplněnou kojící místnost /není mi zrovna příjemné, když sedí druhá maminka s kopajícím mimčem 3mmode mne/, případně zasmrádlou, nebo když ti tam chytří manageři nepostaví ani židli, a mimoto...já své dítě nenechám trápit hlady/protože v 6.měs.děcko nechápe "vydrž"/, jen kvůli tomu, že s tím má někdo problém /s takovou naprosto přirozenou věcí/, tak ať se nedívá, nebo jde do háje. Koukat na matku, od které mohou kdykoliv odvrátit pohled se stydí, ale čumět na skoro nahé missky promenádující se na molu jak kus zvěře, tomu tleskaj-to už je ta lidská ubohost. Úplně nejvíc mne rozesmálo tvé tvrzení "už tak překousávají jezdící kočárky"-to abys šla všem matkám rozdat nějaký zatemňovač, ty jo:)). Tahleta morálka opravdu není na místě a člověk, který miluje své dítě, ji opravdu nechápe, Gábino. spíš bych souhlasila s tím, aby se na MHD zavedly tabule "pomáhejte maminkám s kočárkem bez kydů příp. neutíkejte, maminka vás nekousne". To je něco, v čem by mohli být lidi disciplinovaní a nestěžovali si, že se pak rodí málo děti, bodejť do takové egoistické společnosti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.