Musím říct, že před porodem jsem pečlivě studovala všechny informace na internetu o porodnicích. První porod jsem absolvovala totiž před sedmi lety na Bulovce a neměla jsem zrovna nejlepší zkušenosti. Vybrala jsem si tedy Neratovice, ale tam měli zrovna během svátků zavřeno, tak jsem zkusila Podolí. Byla jsem moc spokojená. Personál byl moc příjemný, porod jsem si v podstatě mohla řídit sama. Prostředí, myslím, bylo také docela pěkné. Prostory pro "šestinedělky" jsou sice horší a také s personálem to nebylo vždy ideální, ale v zásadě bych Podolí všem budoucím rodičkám s klidem doporučila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.