V Motole je fakt jen jeden nadstandartní pokoj. Teda možná dva, protože jsou tam dvě poporodní oddělení, tak možná je na každém jeden. Ale standartní pokoje jsou dvoulůžkové a sociální zařízení mají společné vždy dva pokoje (jsou jím propojeny). Vše je čisté, nemusíš se bát nějaké fronty do sprchy nebo WC. Vždy jsem tam byla sama. I jinak Motol vřele doporučuji, rodila jsem tam dvakrát a na nic si nemůžu výrazně stěžovat. Jedna dětská sestra byla sice nepříjemná, taková dost povýšená a komisní, ale službu měla jen dvakrát a dalo se jí vyhnout. Jinak všichni byli až neuvěřitelně milí a starostliví, v noci chodily dětské i ženské sestry po pokojích, a když mimčo brečelo a já neměla mlíko, donesly mu v injekční stříkačce glukózu kterou se trochu zasytilo. Já sice s kojením pomoc nepotřebovala, ale spolubydlící se dost věnovaly.
Taky jsem uvažovala o Podolí, byla jsem zaregistrovaná a prošla jsem kurzem, ale když jsem viděla jejich standartní pokoje a zvážila pravděpodobnost s jakou se na mně v přeplněné porodnici dostane, zvolila jsem raději Motol.
Předchozí