Pro Thomayerovu nemocnici jsme se rozhodli na poslední chvíli. První holčičku jsme rodili v porodnici u Apolináře. Na druhý porod jsme měli vše připravené od epidurální anestezie, přes domluvu s lékařem a pobytem na nadstandardním pokoji. Porod však proběhl v takové rychlosti, že nedošlo ani ke klystýru ani k oholení a naše druhá holčička byla na světě dříve, než stačil přijet manžel. Nakonec jsem zůstala na obyčejném pokoji, protože jsme se tam sešli s bezva maminkama a nevadilo nám, že se v jednom pokoji tísníme tři. Můžu říci, že personál od sestřiček až po ošetřující lékaře byl úžasný, nebylo nic, nač si stěžovat. A i když nevyšlo "rození s domluveným lékařem", nepobývali jsme na nadstandardním pokoji a ani manžel nestihl být u porodu, vzpomínám na tento "druhý porod" s lepším pocitem, než na ten první. Proto můžu tuto porodnici doporučit. Samozřejmě záleží na lidech a mě překvapil všechen ošetřující personál svou laskavostí a pochopením a naopak zklamali ti, se kterými jsem byla domluvena a od kterých bych čekala jinou reakci, než kterou předvedli.
Předchozí