Já rodila v porodnici v Uherském Hradšti 28.12.205 a řeknu Vám, děs, běs, hrůza. Vůbec se mě nezeptali a automaticky me vyholili, s čímž bych já nikdy nesouhlasila. Chtěla sem Epidurál, ten mi taky odmítli. A malého sem chtěla mít u sebe hned po porodu, ale přinesli mě ho až kolem 5 nebo 6 hodiny ranni. Narodil se ve 21:10. Asi už bych tam rodit nešla. Nevím, asi jen v krizovém případě. I když dětští lékaři a gynekologové sou super . To chválím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.