A to víte, že i Vám, Simono, rád odpovím. Kdybyste uměla pozorně číst, věděla byste, že do Turnova jsem vzal manželku z toho důvodu, že původně jsme měli na turnovskou nemocnici dobré reference. O žádných špatných ohlasech jsem předtím samozřejmě nevěděl (bohužel), jinak bychom tam přece nejeli - no, je s Vámi opravdu legrace. A uveďte mi, prosím, jednu sprostou odpověď, kterou jsem na toto téma komu napsal - stačí mi opravdu jedna. Naopak velice sprostě se chová a s pacientkami nelidsky zachází p. Mikl. A nevím, o jaké mojí špíně píšete - všechno je to špína zase jen a jen p. Mikla - už se mi to opravdu nechce psát stále dokola. Zkrátka - kdyby p. Mikl neházel tu svojí špínu ve formě amatérského jednání na pacientky, ani zde by nebyl důvod se o své zážitky s ním s ostatními dělit. Několikrát jsem s ním hovořil a předvedl se opravdu "skvěle". Dovolil bych si polemizovat s Vaším tvrzením, že za něho "mluví jeho letitá praxe a to, co z turnovské nemocnice vybudoval" - na prvním místě za sebe mluví především on sám - a působí tím skutečně směšně. S pozdravem Oldřich Richtr
Předchozí