Paní Simono,
příspěvky skutečně píši já - Oldřich Richtr. Pokud budete chtít, můžeme si dohodnout schůzku a prokážeme se vzájemně osobními doklady. :-)Původně jsem se této diskuze vůbec nechtěl zúčastnit, ale po přečtení příspěvků, které začaly bezdůvodně napadat a obviňovat moji manželku, jsem se ozvat musel. Protože si jsem pevně jistý tím, že ani já ani manželka jsme s p. Miklem nejednali ani v nejmenším nijak neslušně (právě naopak!) a za celým průběhem tak, jak je ve zprávě napsaný, si stojím, poslal jsem náš dopis spolu s odpovědí ředitele turnovské nemocnice k nezávislému prošetření na tyto instituce a organizace: Česká lékařská komora, Ministerstvo zdravotnictví ČR, Ústav lékařské etiky, Český červený kříž, Česká gynekologická a porodnická společnost, Česká lékařská komora. Dopis psala moje manželka za mojí vydatné pomoci, tzn. že dle Vás bych měl navštívit psychiatra také?:-) Lékaři, se kterými jsme toto probírali, se seznámili jak s dopisem naším, tak s odpovědí ředitele turnovské nemocnice - jejich názor a závěr byl ten, ať toto předáme k prošetření - tak jsme také učinili. Pokud budete mít zájem, mohu s Vámi klidně probrat i důvod, proč jsme se rozhodli jet z Mladé Boleslavi do Turnova. Nemám žádné zprávy o tom, že by si někdo dělal zálusk na pozici primáře na tomto oddělení. Jedná se mi skutečně jen a jen o to, aby se nikdo další s obdobným jednáním již nesetkal (vím - píši to stále dokola - ale nic jiného v tom skutečně není) - Vy si také určitě nenecháte vše líbit?
I já Vám přeji pevné zdraví.
S pozdravem
Oldřich Richtr
P.S.: Je i tato zpráva dle Vašeho názoru psaná "hysterickým způsobem"?
Předchozí