| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Měla jsem poporodní depku - 2. část

Ahoj Petro,
já moc dobře vím, že plno lidí ty moje slzy nepochopí a ťukají si na hlavu. Nedivím se jim. Proto o tom normálně vůbec nemluvím. Chápu, že to ostatní rozčiluje, vždyť nejdůležitější je to, "aby bylo zdravé". Rozumově je mi to naprosto jasné, ale to "srdce" nějak nefunguje. Nemysli si, že si jen tak naříkám. Samozřejmě jsem po své první reakci začala pátrat PROČ. Myslím si, že už to vím. Nadávám si, jaká jsem nevděčnice nevděčná, manžel se těší jako malý kluk, už má dvě děti z prvního manželství, ale tohle jako by bylo první. Skoro každý den mrňousovi říká, jak už by byl nejradši, kdyby se narodil. Je bezvadnej. Uvědomuju si, že jsem divná. Ale nevím, co s tím mám dělat. Nejsem tak naivní, abych se uklidňovala tím, že až to mrně poprvé uvidím, tak se do něj zamiluju. Já totiž na takovéhle šťastné konce nevěřím. Holčičku už neplánuju. Nechci dvě děti, nemyslím si, že si to můžeme s těmi alimenty dovolit.
Děkuju za básničku i za tu jemnou slovní facku. Zasloužím si ji. Dáša

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.