Pani Simono, jsem naprosto šťastná a ráda i za Vás,že jste jedna z mála spokojených pacientek pana Mikla, hrozně moc Vám to přeji a ať nadále zůstane!Měla jste štěstí,gratuluji! Ale jsme i takové,které jsme to štěstí bohužel neměli a poznali jsme i tu špatnou stránku chování pana Mikla. A snad taky i my, co tady pana Mikla nevychvulujeme máme právo sdělit na těchto stránkách své zkušenosti.Ať pozitivní,tak i negativní.Od toho snad tady jsou,ne?A nemusíte se cítit ublíženě,že jsou napadány jenom dobré ohlasy na pana Mikla,když budete opravdu dobře číst,tak je to také obráceně.Dávám Vám za pravdu, že každý nemusí mít stejný názor jako já, takže i na těchto stránkách bychom se tady hádali jak malé děti (a že už to k tomu pěkně sklouzlo,přiznávám) donekonečna a že tohoto hašteření a napadání,které k ničemu nevede, bylo již dost!Jen mi bylo líto pacientek,které se s jeho nelidským chováním setkávají ještě dnes.Vám ne, byť máte právě Vy to štěstí?Jsem vlastně ráda,že se našel i někdo kdo si jeho chování a péči nemůže vynachválit,je tak vidět,že přeci jen i tu lidskot v sobě také někde skrývá,jen ji dát každé pacientce,ať už přijde jenom jednou,od jinud nebo od někoho jiného. Možná,že když čteme Vaše příspěvky o tom,jak na něho a jeho chování k Vám nedáte dopustit, tak si my,co to ze svých,ne příliš hezkých zkušeností řici nemůžeme,říkáme: proč,proč,proč zrovna k nám se takhle chová, proč si také nezasloužíme to pěkné doktorské "pohlazeni" na duši? Vždyť to k jeho profesi patří! A ať je to Božena,Věra nebo Květa...! Všechny jsme ženy jako každá jiná a právě v těchto intimních a choulostivých věcech potřebujeme každá stejnou citlivou péči a to bez rozdílu!Zvlášť pak,když jde o zdravotní problémy.A doufám, že alespoň na tomhle se shodneme. Nechci již tady psát nic negativního a také Vám,Simono,se omlouvám za ten "prstik", jen za svůj zážitek se omlouvat nebudu,protože jsem napsala jenom pravdu.Byla jsem pacientkou pana Mikla 4 roky a bohužel ne tou spokojenou a Vám ze srdce přeji(a spousty dalším),ať Vy tou spokojenou jste nadále a pana Mikla velmi PROSÍM, aby svůj lidský, vstřícný přístup s pochopením dával každé své pacientce a ne jen některým.Pak určite bude o to víc pyšný na svou profesi a na své spokojené pacientky.Děkuji.
Předchozí