Dobry den prosim Vas o radu a pomoc neviem si us rady a strasne sa s toho trapim. Volam sa Andrea a mam 3 a pol rocneho syna ktoremu sa nechce rospravat. Us asi pol roka chodime k logopedicky ,ale nezda sa mi zeby s nim robila niejake pokroky. Stale sa unej zdrzime asi 15 minut mne sa zda ,ze pre dieta ktore nevie povedat okrem mama, tata.a baba to je malo. Syncek je strasne mudry aj vsetkemu rozumie mozem mu hocico povedat a on to pochopi ,ale neodpovie mi tak ako by som chcela.Na odpovet pouzije skoro vzdy svoju rec. Niekedy sa mu podari povedat priblyzne tak ako to ma byt ale us to potom nechce zopakovat.Snazim sa mu vsetko hovorit co a ako sa vola ale je dost netrpezlyvi. Doktorka vravy ze je dost hyperaktyvny. Dokaze aj sam kreslit aj skladat rozne skladacky a strasne si vsima ludi. Snazi sa ratat na prstekov namisto jeden povie A dva A tri I. Ked s nim opakujem abecedu tak mi povie kazde pismelo ,ale ako keby nevedel tie pismena pospajat neviem ako mam nanho dalej ist prosim vas o radu a pomoc
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.