Ptám se sama sebe,jestli jsem normální,když stále častěji nesnáším svou mladší dceru!Zasloužím si vůbec to vymodlený miminko?Ono to už chodí,ukáže si na to co chce...ale celé dny jenom brečí,vzteká se a pro nic za nic ječí....sápe¨se na mě tak jí vezmu do náruče av tu ránu se kroutí a chce za zem a hned zase na ruku a zase se kroutí a ječí a kdybych jí nepustila upadla by mi.V noci se budí snad každých 20minut,vyřvávání pomohlo na usínání to jsme zvládli,ale v noci to nezabírá.Přez den spí ca 30minut.Jsem zoufalá,manžel také ten dělá raději přezčasy a starší dcerka nechce chodit ze školky.Dospěli jsme jako rodina k velké krizi za kterou může roční dítě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.