Jestli ti mohu poradit, jdi jinam. Plno maminek mě od Krumlovské nemocnice odrazovalo, ale já si nedala říct- přece to nemůže být tak hrozný, ne?? Já jsem tam přijela v noci s bolestmi, Tam mi porodní asistenka řekla, že jsou to již porodní bolesti, taže jsme se z manželem převlekli a čekali. K ránu mi bolesti úplně přestaly(pravděpodobně poslíčci). Jenže přišel ňákej pan doktor a píchl mi vodu. A odešel. A za chvíli začali úplně jiný, mnohem silnější bolesti. trvalo to snad věčnost. Kolem páté hodiny večerní jsem poprosila porodní asistentku, aby mi píchli něco proti bolestem a ta se jen pohrdavě usmála a řekla, že se to píchá pouze v pracovní době, žejsem si měla říct dřív:) a že si to musí každá ženská prožít, ne?! Když už jsem opravdu nemohla! Manžel nechal zavolat primáře, ten se podíval a řekl, že to jde pomalu, že mi píchne něco aby se to urychlilo, ale že budou bolesti ještě větší. Jinak měl zrovna SMĚNU pan doktor Tomešek, který se už od začátku choval arogantně- evidentně se špatně vyspal a na ňákou maminku, která právě přivádí své miminko na svět,neměl vůbec náladu. Dělal obličeje, když mi trvalo, než jsem vylezla na "kozu" a jeho poznámky nebyly vůbec profesionální.Takhle mě nechali do dvou hodin ráno. Pak už to vím skoro jen z vyprávění, protože jsem bolestí nevnímala. Když přestávaly kontrakce, udělali mi císařský řez! Nikdy a nikde jsem se nesetkala s takovou arogancí, ponížením a neprofesionalitou!!!!!!!!!
Předchozí