Můj skoro 9měsíční synovec, kterého jsem nyní hlídala, neuchopuje hned podanou hračku, těžko se překulí na bříško a na bříšku se neopírá pořádně o dlaně, ale ruce má spíše roztáhnuté jako letadlo. Totéž když ho vemu a držím v náruči, tak má ruce roztáhnuté a prohýbá se. Švagrové její pediatr řekl, že je to normální.U mých 2 dětí jsem to nezažila, tak vás, žádám o radu, zda je to normální či abnormální na ten jeho věk. Jinak se mi zdá být v pořádku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.