V porodnici ve Slaném jsem přivedla na svět svoje druhé dítě syna 19.12.03 - chlapeček byl koncem pánevním a já po doporučeních známých a po své vlastní zkušenosti s porodem v Kladně se rozhodla právě pro tuto porodnici. Obávala jsem se totiž toho že v kladenské porodnici mě nic jiného než malého porodit klasicky vaginálně nedovolí a protože jsem se této varianty bála ( miminko prý nebude maličké, hlava také celkem pěkná) odjela jsem do Slaného. Tam mě nabídli jsetli chci miminko porodit a nebo jestli císařský řez. Vybrala jsem sekci a opět jsem dostala vybrat zda pod narkózou , či ve spinální anestezii. Zvolila jsem spinál a porod proběhl při mém vědomí. Vše OK a nakonec se narodil chlapeček s váhou 3,2kg hlavička 36cm - 8dní před termínem porodu. Všichni byli velice milí a ochotní, hlavně všichni lékaři i sestry, dětské sestry občas byly " důležité" ale jen některé a hlavně mě s druhým dítětem už nic nerozházelo. Děkuji touto formou všem z porodnice za krásný vánoční dárek a jejich vstřícné jednání.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.