Rodila jsem v Novém Jičíně 16.10.2003 a s jejich péčí jsem byla maximálně spokojená. Jak při porodu tak i na poporodním oddělení. Zaplatila jsem si nadstandartní pokoj, čehoš nelituji a vřele doporučuji. Výhodou je klid (což alespoň já oceňuji), vlastní sprcha na pokoji, jídlo na pokoj a možnost návštěv kdykoli a na pokoj. Sestřičky byly moc hodné a ochotné vždy pomoci, ale nevnucovaly svůj názor, spíš se snažily poradit. Za sebe můžu říct, že druhé dítě bych chtěla určitě rodit zase tam. Přeju Ti pohodový zbytek těhotenství a bezproblémový porod. Martina
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.