V Chrudimi se mi libilo, mela jsem celkem pohodovy porod a nepotrebovala jsem zadnou extra peci, ale podle doporuceni kamaradek jsou tam sestricky velmi ochotne a s kojenim se snazi pomahat. Porodni saly jsou pekne, se sprchou, na sale je clovek celou dobu i s partnerem v klidu,zadna spolecna hekarna.pokoje po dvou se socialkou. Je to mensi nemocnice, takze tam maji trochu lidstejsi pristup, ale zas tam neni takove zazemi, komplikovane pripady musi posilat do pradubic nebo Hradce. Vsechno ma sve pro a proti. tak at vam vsechno dobre dopadne
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.