Přidat odpověď
Ahoj holky,
tak mám za sebou další návštěvu ÚP. Dostala jsem potvrzení, že mě zařadili do evidence, a že mi přiznávají peníze na dobu maximálně 6 měsíců. Paní, co mě má na starosti (je to podle počátečního písmena příjmení), byla milá, a jenom tak, mezi řečí, se mě zeptala, jestli si hledám práci :) Hledám, hledám.
Ve čtvrtek jsem byla na pohovoru v jedné personální agentuře, pro mne to bylo dost stresové, protože já se vždy dostala do nové práce na něčí doporučení, ale s tím teď nic neudělám; takže jsem dělala testy angličtiny a nějaký logický, líbila jsem se jim, ale ta pozice, na kterou jsem reagovala, je od 9 hodin na plný úvazek, a na P8. Takže to bych nestíhala. Myslím, že teď kompletně rezignuju na plný úvazek, a soustředím se jen na zkrácené úvazky. Včera jsme se o tom bavili s manželem, on předtím chtěl, abych šla na plný, ale když jsme to rozebrali, tak souhlasil s mými názory :) Nějaké nabídky jsou, už jsem na ně reagovala, teď uvidím, jestli se mi ozvou, a hlavně jaké pracovní podmínky budou navrhovat.
Konečně jsem si vyřídila i zdravotní pojištění - na ÚP jsem se přihlásila až na konci měsíce, a nevěděla jsem, jestli náhodou nebudu muset doplácet pojištění za únor. Byla jsem na pobočce své pojišťovny, a tam mě potěšili, že nemusím, protože jsem ještě část února pracovala. Vyřídila jsem si i novou kartičku pojištěnce.
Dnes jdeme na Vratné lahve, doufám, že to bude dobré.
Zatím se všechny mějte hezky!
Předchozí