Ahojky, rodila jsem v Jičínské nemocnici na konci listopadu a nemohla jsem si ji vynachválit.Jak porodní asistentka na sále, tak i sestřičky na oddělení šestinedělí byly velmi milé a vstřícné.Při porodu jsem mohla využít sprchu i míč.Manžel byl se mnou, ale uváděný příspěvek za otce u porodu je o 100 Kč dražší,tj.500 Kč. O miminko se sestřičky vzorně staraly, jen mi vadilo dokrmování Nutrilonem pro jistotu v prvních třech dnech, kdy jsem ještě neměla dostatek mléka pro Aničku.Kdybych měla rodit znovu, určitě by to byl opět Jičín. Přeji ti krásné,zdravé miminko a správnou ruku při volbě porodnice. Dana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.