| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj, Honey, celý úvazek taky nedoporučuji - já jsem úplně vyřízená, malýho vidím ráno půl hodiny, večer pak tak dvě hoďky, už mě to začíná štvát. Ze školky ho každý den vyzvedávají babičky a víte, co mi ve středu ráno malej řekl? Že chce, aby jedna z nich umřela, protože pak bych ho zase začala vyzvedávat i já. Vysvětlila jsem mu, že te´d toho mám opravdu hodně a že ho zase začnu vyzvedávat, ale je fakt, že i mně chybí procházky a povídání si s ním. A moc. Michal má teď pohyblivou pracovní dobu, tak ČT a PÁ odpol. byli spolu, já ho zase začala vodit ráno do školky, tak probereme spoustu věcí, zítra ho vyzvednu po o a předám babičce. Je to těžký, skloubit všechno dohromady! Tak si to te´d, Honey, užívej!
V SO jsme byli v Městský knihovně na Nesvadbovi, na duben jsme si už objednali lístky na Majdu. Malýmu se to líbilo. Pak jsme mu koupili Bionicle, takový příšera je to a on z toho má druhý vánoce. Dnes jsme byli ráno na kole, bylo náááááádherně!
Chodí vaše děti ve školce na plavání? Štěpán o tom nechce ani slyšet, bojí se tam chodit beze mně, tak bych ho ráda zapslala na kurzy do bazénu tady na Výstavišti.
Tak hezký týden přeji, zase napíšu.
Š.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.