Přidat odpověď
ahoj, Honey, celý úvazek taky nedoporučuji - já jsem úplně vyřízená, malýho vidím ráno půl hodiny, večer pak tak dvě hoďky, už mě to začíná štvát. Ze školky ho každý den vyzvedávají babičky a víte, co mi ve středu ráno malej řekl? Že chce, aby jedna z nich umřela, protože pak bych ho zase začala vyzvedávat i já. Vysvětlila jsem mu, že te´d toho mám opravdu hodně a že ho zase začnu vyzvedávat, ale je fakt, že i mně chybí procházky a povídání si s ním. A moc. Michal má teď pohyblivou pracovní dobu, tak ČT a PÁ odpol. byli spolu, já ho zase začala vodit ráno do školky, tak probereme spoustu věcí, zítra ho vyzvednu po o a předám babičce. Je to těžký, skloubit všechno dohromady! Tak si to te´d, Honey, užívej!
V SO jsme byli v Městský knihovně na Nesvadbovi, na duben jsme si už objednali lístky na Majdu. Malýmu se to líbilo. Pak jsme mu koupili Bionicle, takový příšera je to a on z toho má druhý vánoce. Dnes jsme byli ráno na kole, bylo náááááádherně!
Chodí vaše děti ve školce na plavání? Štěpán o tom nechce ani slyšet, bojí se tam chodit beze mně, tak bych ho ráda zapslala na kurzy do bazénu tady na Výstavišti.
Tak hezký týden přeji, zase napíšu.
Š.
Předchozí