Přidat odpověď
Tak jsem si zase ukradla chvilicku pro sebe a moc a moc Vam vsem chci podekovat za odpovedi. Cloveku pomuze, kdyz vi, ze v tom neni sam :-D (alespon me urcite - uz nemam takovy ten pocit "proc zrovna my"). Ted se mi podarilo parkrat tu nasi holcicku zcela necekane uspat. Nevim na jak dlouho to bude fungovat a i tak se to zdari tak 1x za den, ale usne pak treba i na 2 hodinky a jsem za to vdecna. Jednou, kdyz jsem ji chovala (vzdycky je u me v takovem tom klubicku - nozicky pokrcene pod sebe, rucicky slozene pod bradickou) jsem ji tahle slozenou polozila do postylky na brisko a ona si nejak nevsimla, ze uz neni u me, ale v postylce a zustala tak celou hodinu a pul. Jednou vytuhla, kdyz jsem naladila v radiu Evropu 2 (pak jsem si uvedomila, ze Evropu 2 jsme meli pustenou v praci od rana do vecera, takze mozna to ma souvislost). No a ted spinka uz dobrou hodinku a vypada to (musim zaklepat), ze ji to jeste chvilku vydrzi. Opet jsem ji dala do postylky na brisko - zase nozicky skrcene pod sebou, aby ji netlacilo brisko a rucicky pod hlavickou a tu ma na stranu. K tomu jsem naladila jeji oblibenou radiostanici a s viteznym pocitem jsem se odebrala odpocivat k PC. Jo, a malem bych zapomnela, vcera k nam prislo celkem 6 teticek a strycku (dohromady) a tak byl taky na 2 hodinky klid. Nemohla se vynadivat na nove tvare, navic vsichni dost hluceli, coz ji naprosto fascinuje a neni spokojenejsi, nez kdyz mluvi hodne lidi najednou a navic kolovala od jednoho k druhemu a to se ji uzasne libilo.
Tak zatim
Romana
Předchozí