Ahoj,
jsem tu úplně poprvé.Potřebovala bych se svěřit a přečíst pár názorů pro uklidnění.
Jsem ve 20tt a právě mi doktor prozradil (na mé přání) pohlaví děťátka. Chlapeček. A v tom to je- mé zklamání. Hrozně jsem si myslela,že tam je prďolinka - holčička, celá rodina čeká holčičku,protože v naší velké rodině jsou samí kluci.I já jsem si představovala jaké to bude když bude holčička, a asi nemusím psát jak jsem se na holčičku těšila,doma už jednoho kluka máme,tak nějak měla příjít právě tak holka :( Ale ještě před ultrazvukem jsem si říkala,že když tam bude kluk,tak to bude také fajn hlavně at je zdravý, ale .....nějak se nemohu dostat ze smutku,že tam mám právě chlapečka,je mi to hrozně líto. Někdy se i přistihnu jak si říkám,že se mohl pan doktor splést, a že tam ta holčina je. Ale to se zřejmě v dnešní technice jakou jsou nemocnice vybavené nestává.
Můžete mi prosím k tomuto mému příspěvku něco napsat? Svůj názor,svou zkušenost. Moc děkuji. Budu vděčná za všechny názory. Hezky den těhulky,maminky.
Předchozí