| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Průběh těhotenství - 20. týden

Ahoj,
jsem tu úplně poprvé.Potřebovala bych se svěřit a přečíst pár názorů pro uklidnění.
Jsem ve 20tt a právě mi doktor prozradil (na mé přání) pohlaví děťátka. Chlapeček. A v tom to je- mé zklamání. Hrozně jsem si myslela,že tam je prďolinka - holčička, celá rodina čeká holčičku,protože v naší velké rodině jsou samí kluci.I já jsem si představovala jaké to bude když bude holčička, a asi nemusím psát jak jsem se na holčičku těšila,doma už jednoho kluka máme,tak nějak měla příjít právě tak holka :( Ale ještě před ultrazvukem jsem si říkala,že když tam bude kluk,tak to bude také fajn hlavně at je zdravý, ale .....nějak se nemohu dostat ze smutku,že tam mám právě chlapečka,je mi to hrozně líto. Někdy se i přistihnu jak si říkám,že se mohl pan doktor splést, a že tam ta holčina je. Ale to se zřejmě v dnešní technice jakou jsou nemocnice vybavené nestává.

Můžete mi prosím k tomuto mému příspěvku něco napsat? Svůj názor,svou zkušenost. Moc děkuji. Budu vděčná za všechny názory. Hezky den těhulky,maminky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.