| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak se léčí bradavice

Ahoj,
měl jsem podobný prblém. Bradavice na chodidle mi působila velké problemy při chůzi. Když jsem byl v létě na boso, trpěl jsem při nášlapu na jakoukoli nerovnost. Třikrát mi ji odstraňovali chirurgicky a po posledním zákroku mi doktor sdělil, že pokud to nepomůže, budu se s tím muset naučit žít... Ta představa byla pro mne docela nepříjemná a nějak jsem se s tím smířit nechtěl.

Jedna známá mi přinesla knihu o přírodních metodách léčby různých neduhů. Nikdy dříve jsem ničemu podobnému nevěřil, ale jelikož už jsem byl zoufalý, zkusil jsem to.

Psali tam, že si mám po dobu 5 (pěti) týdnů přikladat na bradavici čerstvou slupku z banánu, kterou mám podle možností několikrát denně měnit. Zkusil jsem to. Nezvratně to odneslo hnědými fleky několik párů ponožek. Při zběžných vizuálních kontrolách jsem zjistil, ze bradavice (která v té době už mela velikost pětikoruny) je stále měkká a trochu se podobá houbě s mnoha vlákny. Zdálo se mi, ze se ale jakoby začala stahovat. A skutečně, nevím, jestli to bylo po pěti týdnech, ale bradavice naprosto a nenávratně zmizela a zustala mi pouze jizva způsobená odebráním tkáně při chirurgickém zákroku. Zmizely i menší bradavice v okolí, na které jsem banánovou slupku také přikládal.

Trápilo mne to několik let, ale po této procedůře už se mi podobné problémy neobjevily. Vůbec mi není líto těch ponožek a zahnědlých vložek v botách, protože ten konfort, projít se na boso po jakémkoli terénu, je k nezaplacení!

Jeden banán mi vydržel několik dní. Vždycky jsem si odřezal jen kousek. Když jsem šel ráno do školy (tehdy jsem studoval na VŠ), kousek jsem si tam přilepil. Když jsem se vrátil na koleje, dal jsem tam čerstvý kousek a před spaním znovu. Nezabralo to žádný čas a už jsem to bral jako samozřejmost, jako třeba čištění zubů. A výsledek se dostavil, za což jsem skutečně vděčný. Určitě je potřeba vytrvalosti a taky trochu víry a může se to podařit. Zkus to a uvidíš. Hodně zdaru.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.