Ahoj Anďulo. Vím uplně přesně jak se teď cítíš. Já to měla naopak. Mám doma osmiletého chlapečka a teď jsem ve 30 týdnu. Můj syn nejdříve nechtěl sourozence vůbec a když tak brášku. Mě všichni říkali, že to bude kluk, že nemám bříško, že mi to sluší atd. Takové ty pověry. Ale já si tak nějak taky nedovedla představit, že by to kluk nebyl. Stalo se a ve 20 týdnu mi doktor řekl, že to bude holčička. Byla jsem v rozpacích. Vůbec jsem si to nedokázala představit. Docela mi trvalo, než jsem se s tím smířila. Ale teď se na to moje sluníčko neuvěřitelně těším. Začala jsem mít trochu komplikace a mám o svoji holčičku veliký strach. Tak se neboj. Je to asi normální. Přijde to samo jak se ten tvůj mrňousek začne pořádně ozívat. Dokonce i můj syn se těší. Teď nakupuji holčičí věcičky a jsem šťastná. Tak držím palečky at ti to všechno doře dopadne a určitě se ještě ozvi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.