Čauky mamušky a těhulky, rodila jsem v chomutovské porodnici před 2 měsíci a byla jsem moc spokojená. Všichni byli moc příjemný a ochotný. U porodu jsem měla skvělou por.asistentku ted si nevzpomenu na jméno, ale pořádá předporodní kurzy a ta byla báječná, díky ní, jsem byla naprosto v klidu.
Verun, mě rodil primář Lochovský, tak nevim jaká je dr. Fršlinková při porodu, ale moc tomu nevěřim, že by se takhle chovala. Nějaký čas jsem k ní chodila a byla celkem milá. Ted k ní chodí i má sestra a je s ní taky spokojená. Rodila i mou známou a ta říkla, že je sice ráznější, ale že jí při porodu hodně pomohla. Už jsi určitě porodila, tak písni koho jsi měla u porodu.
Jinak sestřičky na šestinedělí i dětský byly, moc fajn, vše byly ochotný vysvětlit, ukázali mi i to, jak zabránit aby mi neztvrdlo mlíko atd., nevim, mě nepřišlo, že by v tomhle směru nebyly ochotný pomoci. Na to jak mě pár lidí od naší porodnice zrazovalo a doporučovalo mi Kadan, tak já jsem byla moc spokojená a druhý mimčo, budu chtít rodit zase u nás.
Předchozí