Raketko koukni na www.porodnice.cz, tam jsem si najela na web Motolské porodnice a zavolala si do prenatálky, chtěli po mě termín porodu nebo poslední PM a podle toho mě objednali. Já si zrovna nedávno smazala tel.číslo z mobilu, jinak bych ti ho sem hodila. 1.dobu porodní jsem trávila v čekatelském pokoji - tam manžel nemůže být jelikož tam nejsi sama. Pak jsem šla do přípravny a měla štěstí,že jsem byla sama (jinak je pro dvě maminky), tak už jsme byli spolu s manželem tam. Jinak by musel čekat až na porodní sál. A do té přípravny se přesouváš, když jseš na těch 4-5 prstů minimálně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.