Já ty kladné zkušenosti mám. Naprosto klidně bych šla k Apolináři rodit znovu. Pravda je, že mně alternativní porody nijak zvlášť nezajímají, chci jen, aby porod proběhl v klidu a pohodě a HLAVNĚ zdravá miminka i sebe. Taky nemám zkušenost z "klasického" šestinedělí, protože jsme dlouho leželi na neonatologii, zato tam byla péče naprosto úžasná. Porod proběhl poměrně komplikovaně, ale i tak ve velkém klidu, mohla jsem se jít osprchovat, zavolat si z mobilu (manžel u porodu nebyl). Já už jsem tady toho o apolinářské nabásnila tolik, že tyhle informace snad stačí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.