Ahoj Ory, jak jsem tu předevčírem psala, všichni jsou v porodnici moc milý, tak se ničeho neboj. To, že to na tebe přišlo, poznáš 100% a kdyby ne, tak ti nikdo hlavu neutrhne, určitě bys nebyla první, kdo přijel do porodnice s planym poplachem :)
Já u porodu manžela měla a byla jsem ráda, že tam byl se mnou. Moc mi to pomohlo, hlavně když mě rozptyloval při bolestech, nebo když mi masíroval záda, to bylo fajn. Myslim, že ti bude jedno jak v tu chvíli vypadáš, budeš mít trochu jiný starosti a navíc, na konci těhotenství už málokdo vypadá jak modelka :) Tak to neřeš, budeš ráda, že ten den konečně nastal.
Mě má Dr. říkala, že pokud se budu bát,mam si nechat píchnout epidurál, ale toho jsem se bála víc jak porodu, jestli je i něco jiného na utišení bolesti, to nevím, mě nikdo při porodu nic nenabídl :(
Já si do porodnice vezla oblečení pro malou,balík plenek,papírové podložky, kosmetiku atd. a pro sebe všechny nutný potřeby. Každej si z nás dělal srandu když jsme dorazili do porodnice, měla jsem velikej pořádně narvanej kufr, ale většina věcí byla pro Týnku. Jestli dostaneš plínky atd. na šestinedělí to nevim, já po sestřičkách nic nechtěla.
Jo a určitě si vemte pak sebou foták a kameru, at máte památku.
Přeji ti hodně štěstíčka a hlavně se nenervuj, užívej si ještě pořádně bříško. Pa Verča
Předchozí