Musím reagovat na Váš příspěvek,tedy na tvrzení sestry o pokleknutí lékaře při alternativním porodu! Toto říct sestra mé manželce a já to slyšet,tak jí snad zažaluju!!!!! Nic už mě tak dlouho nenaštvalo jako toto tvrzení!! Mechanik taky klečí u auta a to auto není živé a nemá bolesti.... Byl jsem u porodu a půjdu znova a to 1) podpora mé manželce a 2) aby jí nikdo neublížil!!!! Přece ten Mudr tam je pro Vás Dámy a né vy pro něj,tak at si klekne! jsme z Mladé Boleslavi a péče je zde dostačující. Snad zde nebude takový primář jako je v Turnově,co si hraje na boha a jestli ano,tak ho radši schodim ze schodů!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.