| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Milá Moniko,

ono to není tím, že by Ti nikdo NECHTĚL vysvětlit, co orazmus je. Na tuto otázku nejde odpovědět jednou větou (vysvětlení že je to vyvrcholení pohl. aktu, jsi už zřejmě slyšela, či četla). Můžu teď začít citovat řádky z některé encyklopedie, či jiné chytré knížky, ale to všechno si můžeš snadno přečíst sama. Píšeš, že maminku už nemáš (je mi to líto - já sama se starám o nevl. dceru, které je 16 let), ale co nějaká teta, sestřenice nebo jiná známá, ke které máš důvěru. Existuje někdo takový? S babičkama se to probírat asi taky nedá, viď? Hele, zkus se podívat po nějaké knížce (dneska už jich prodávají spoustu a v knihkupectví ji koupíš zcela anonymně, i když Tobě zdá se kuráž nechybí) - dobrá je Encyklopedie pohlavního života (ale nevím, zda je ještě k dostání). Já sice maminku stále ještě mám, ale o těchto věcech se s ní nikdy nedalo mluvit a před kamarádkama jsem se taky bála přiznat barvu .... Vše jsem si nastudovala.... Jo a ještě opravdu nevěř všemu, co Ti kdo napovídá. Co všechno dělaly spolužačky a s ženatými muži?! Víš on existuje zákon, od kdy může k pohlavnímu styku dojít (myslím že teď je ta hranice asi 15 let) a dojde-li k němu dříve - je to trestné a posuzované jako pedofilie. A kdyby se tak stalo u jedné spolužačky - je to moc smutný, ale víc případů? A ještě něco. Panenství máš jen jedno - pokud o něj přijdeš, už nikdy se nevrátí. Já o něj přišla ve svých 20-ti letech s klukem, kterého jsem opravdu milovala. I tak to nic zázračného nebylo. Dnes si říkám, kdybych počkala ještě dva měsíce ... Dala bych ho své životní lásce. A ty první "pokusy" stejně za moc nestojí - a hlavně u tak mladé slečny jako jsi ty. Každé tělo musí nejdříve "dospět" do určité vývojové fáze, kdy je na určité věci připraveno. A myslím si, že když nějaký ten rok ještě počkáš, tak vůbec o nic nepřijdeš. A pokud nebudeš chtět naslouchat těmhle radám, zkus se obrátit na gynekologa ve vašem okolí, aby Ti poradil, jak se chránit před otěhotněním. Abychom tu za nějaký měsíc nečetli : "Je mi čtrnáct a jsem těhotná ...."
Mnoho zdaru přeje Léňa

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.