| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, víš, co je legrační - jsem přímo z Mohelnice a o tom kurzu nic nevím. Ty ženský, co tady paličkují, jsou už velni zkušené a mají i pravidelné schůzky. Ale začátečníky prý neberou..Takže to zkouším jinak a jinde. Učím se sama podle knih Malátové a skripta Proškové, dál z internetu a z různých časopisů - Dorka, Praktická žena. Zvládám plátno, polohod, různé mřížky, ale nezvládám mouchy, lístky..a ještě jsem nezkoušela pavoučky. Velmi mě to baví, ale času moc není. Paličky jsem si koupila u nás na trhách na podzim, ale pak jsem byla nemocná asi měsíc a vůbec jsem na to nesáhla. Pak jsem asi měsíc trávila studiem a sháněním knih a literatury..Až po Vánocích jsem se do toho dala.Problémy byly s podvinky - tak jsem si koupila 2 ročníky časopisu Paličkování a něco z knih. Největší problém je v postupu - čím začít a kolik paliček. Jinak fantazii mám.
Jinak pocházím z Olomouce, ale v útlém mém věku jsme se přestěhovali do Mohel, manžela mám z Třebčína od Olomouce a taky tam mám tchyni a tchána. Jinak spoustu příbuzných v Olmiku a jezdím tam často, ale většinou celá rodinka. Určitě se ještě domluvíme. Mám velkou radost, nečekala jsem takové reakce. Tak zatím a klidně mi napiš.
Jen malý dotaz na závěr - píšete a chválíte si práce - mohu je také vidět a popř. kde? Rodinu mi doporučila nějaká Jana - jen.pisch - (Medlyn), takže jí ještě jednou děkuji, ale nevím, jak to tu chodí. Ahoj. Eva

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.