| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a Fakultní nemocnice Na Bulovce

Já jsem chodila do poradny k MUDr. Dvořákovi, u kteréhé se mi dostalo odpovídající péče. Kvůli komplikacím s vysokým tlakem jsem se dohodla na vyvolávání porodu již v 38+1. V nemocnici jsem strávila pět dní kdy se MUDr. Záhumenský snažil porod vyvolat. Pátý den se zadařilo a za 20hod po odtoku plod. vody byl malý na světě. Porod byl v pohodě a v klidu. Během mého pobytu na porodnici se ke mě a partnerovi všichni chovali moc mile a přátelsky, vždy mi všechno vysvětlili a nevnucovali se. Klystýr a holení nebyl problém odmítnout, ale bylo mi to nabízeno. U samotného porodu byla MUDr. Dvorská, která byla úžasná, moc mě povzbuzovala. Nakonec mi musela PA pomoci tím, že se mi o bříško opřela. Malý měl šňůru kolem krku. Ale i přes to Apgarskore 10-10-10! Paní doktroka mě zašila tak dokonale, že již pár hodin po porodu jsem mohla bez větších obtíží sedět.
Za celé mé těhotenství jsem se setkávala jen s MUDr. Dvořákem, MUDr. Záhumenským, MUDr. Driákem a MUDr. Dvorskou. Jiný lékař byl opravdu vyjímka! Jen paní doktorka Brtnická mi "nesedla". A to jsem do rizikové poradny chodila od 10tt!
Na odd. šestinedělí jsou skvělé sestry, moc milé a ochotné. To se již nedá říci o dětských. Doteď nevím kdo byla sestra a kdo lékařka, prostě se nenamáhají nosit jmenovky. S kojením mi nepomohly. Kdybych nechodila na předporodní kurzy ke skvělé PA Janě Dvořákové, tak bych si asi moc rady nevěděla. Domů jsme odcházeli s příkrmem. Naštěstí se dostatek mlíčka spustlilo doma v klidu a od desátého dne plně kojím.
Pokud se někdy rozhodnu pro druhé dítko, tak nebudu váhat a půjdu rodit opět na Bulovku. A to i přes některá negativa, které se ve fakultních nemocnicích vyskytují.
Jediné, co mě moc mrzí je to, že PA J. Dvořáková zde již nepracuje!!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.