| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Oblastní nemocnice Trutnov

Zdravím, v Trutnově jsem porodila letos v únoru svou druhou dceru. Porodní plán jsem měla s sebou..sestřička co mě přijmala/bohužel nevím jméno/ byla velice vstřícná a celkem na rovinu řekla co nepůjde a co ano. Když přišel starší pan doktor, došlo mi proč tolik věcí nepůjde. Ten porodní plán odložil s posměchem stranou, podotkl, že nejsem ve Vrchlabí, kde jsem porodila svou první dceru a projevil velkou spokojenost nad tím, že Vrchlabí nefunguje. Vybrat polohu u porodu jsem si nemohla, ale sestra mi lehátko alespoň zvedla do polosedu. Celou dobu mi hlídala věci jako že chci nechat dotepat pupečník,dát dítko hned ke mě ap. což mi přijde schůdné i pro porodnice co s por. plánem nepracují, ale pan doktor by i tyto věci ignoroval.Jinak přístup sester na šestinedělí super, celkově i přez to vše docela spokojenost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.