Když jsme s mím přítelem Zdeńkem přijeli do porodnice bylo nějak kolem půl jedné ráno.Byla jem cela vystrašná co se bude dít-byl to můj první porod.Hned na příjmu jsem narazila na nepříjemnou sestřičku,ale to nebylo nic se srovnáním doktorky.Ta byla tak nepříjena,že jsme s přítelem uvažovali že pojedeme do Ostravy.Asi byla naštvaná že jsem ji vzbudila!!!Ale měla smulu hned po me prijeli asi další tři rodičky(a ten den se narodilo sedm dětí).Nakonec všeho patraní o mě a mém zravotním stavu mě sestřička odvedla nahoru na porodní sál a tím skončila má špatná zkušenost s Opavskou porodnici.Pak už bylo všechno super.Skvěle se o nas a mojí dcerušku Klárku starali.ZA TŘI ROKY PŘIJDU ZASE!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.