| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice

Trvalo mi téměř rok, než jsem se odhodlala napsat svoje zkušenosti s porodnicí v Jablonci (kdykoli jsem si na to totiž vzpomněla, nahnaly se mi slzy do očí). Důvod? Všechno bylo bezvadné, všichni (na gynekologii) vstřícní, starající se apod. Ale nikdy nezapomenu DĚSTSKÝM sestrám, že mi dceru přinesly po císařském řezu až 16 hodin po porodu (já byla napíchaná morfiem, takže jsem bohužel tu dobu prospala a nemohla si o ni říct). Na další kojení ji zase nenesly, tak jsem si o ni musela několikrát říci (já ještě nemohla vstát) a donesly ji až za dalších 7 hodin. Vysvětlení? Mají moc práce s propouštěním, moc se rodí. Pak už jsem se od ní nehnula, ale laktace se už bohužel nenastartovala. Možná, že by to stejně nešlo, ale já jim to, že jsem ji nemohla kojit nikdy neodpustím!!! Byla jsem "vyjukaná" prvorodička a spoléhala se na profesionály z "Baby friendly hospital"... Dnes už bych tam udělala takový "průvan", že by ji raději nosily každou hodinu... Takže rada, nebojte se cokoli chtít, říci si, upozornit na sebe/miminko, od toho tam jsou!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.