Přidat názor k porodnici Nemocnice
Trvalo mi téměř rok, než jsem se odhodlala napsat svoje zkušenosti s porodnicí v Jablonci (kdykoli jsem si na to totiž vzpomněla, nahnaly se mi slzy do očí). Důvod? Všechno bylo bezvadné, všichni (na gynekologii) vstřícní, starající se apod. Ale nikdy nezapomenu DĚSTSKÝM sestrám, že mi dceru přinesly po císařském řezu až 16 hodin po porodu (já byla napíchaná morfiem, takže jsem bohužel tu dobu prospala a nemohla si o ni říct). Na další kojení ji zase nenesly, tak jsem si o ni musela několikrát říci (já ještě nemohla vstát) a donesly ji až za dalších 7 hodin. Vysvětlení? Mají moc práce s propouštěním, moc se rodí. Pak už jsem se od ní nehnula, ale laktace se už bohužel nenastartovala. Možná, že by to stejně nešlo, ale já jim to, že jsem ji nemohla kojit nikdy neodpustím!!! Byla jsem "vyjukaná" prvorodička a spoléhala se na profesionály z "Baby friendly hospital"... Dnes už bych tam udělala takový "průvan", že by ji raději nosily každou hodinu... Takže rada, nebojte se cokoli chtít, říci si, upozornit na sebe/miminko, od toho tam jsou!!!
Předchozí