Přidat odpověď
Nedalo mi to, abych si po přečtení vašich názorů taky nepřisadila. souhlasím, že orgasmus není to nejdůležitější na milování, ale důležitý je. Bohužel ta příroda se na nás opravdu vykašlala ve srovnání s mužskými orgastickými schopnostmi a u ženy je to komplikovanější a asi s tím nic nenaděláme. Tak si aspoň musím prožít milování jako takové.
Musím přiznat, že dřív jsem nechápala rozdíl mezi milováním a sexem, ale od doby co jsem poznala skutečnou lásku vím, že milování se nic nevyrovná a milování je jeden velký orgasmus. Užíváte si svého partnera, vychutnáváte si každý dotyk, každý sebemenší pohyb, všechno ve vás způsobuje záchvěvy, můžete mít akt delší než hodinu a pořád je to zábava a pořád je to nádhera.
Takže recept je:zamilovat se, milovat svého přítele a milovat sebe. Nestydět se za své tělo, za své projevy, naopak, zbožňovat se, pak bude zbožňovat i on vás a bude se s vámi i stejně krásně milovat a prožijete si nádherný duševní orgasmus, který se přenáší do každého kousku vaší kůže, konečků prsů....
Předchozí