Ráda přispěji svojí zkušeností, můj syn mne častokrát viděl čisti si zuby a asi od 14 měsíců se začal dožadovat, že si chce taky čistit a tak jsem koupila dětský kartáček a dnes si čistíme zoubky oba. No asi ta zatím není žádná sláva, ale ví co to znamená a nebrá ní se. Pro mne je závěr ten, že je moc fajn aby dítě vidělo řadu věcí, které děláme mi dospělí a jelokož jsou velmi zvědavé chtějí to zkusit taky. A tak jim to ve většině případů dopřejme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.