Chodila jsem na drahé kurzy CAPu,přesto když došlo na věc,byl CAPáckej pokoj furt plnej a tak jsem musela na sál a musela jsem rodit na stole...Měla jsem štěstí na doktorku, která mě nestříhala. Slíbili mi,že bude dítě pořád u mě, přesto mě odvezli na pokoj a dítě na sesternu.Sotva jsem mohla vstát došla jsem tam a ubrečené vyděšené dítě jsem si odvezla. Všechny děti tam brečely a nikdo si jich nevšímal.Málem jsem omdlela.Na pokoji jsme byly čtyři,furt někdo plakal, vizity neosobní, stále měli tendenci odnášet někam bez svolení méí dítě.Nadstandart plný. Jídlo naštěstí docela dobré.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.