Jestli můžu-k tomu kojení-myslím že je to jako se vším-co doktor to názor.Důležité je hlavně trpělivost a ochota ze strany sester a doktorů.. Já jsem rodila v létě a byla šílená vedra.Vydupala jsem si v porodnici(Apolinář) aby mimi dostávalo fenyklový čajík a hned bylo po řevu.Je přece jasné,že mimi pláče když člověk první dva dny nemá mlíčko a mimi musí být bez tekutin v takovém vedru! Zkrátka-nic se nesmí přehánět. Já malou kojila a k tomu mi vypila Z FLAŠKY ještě 400ml denně čajíku. Kojila jsem do roka a jsem ráda..(ovšem když jsem řekla na laktační lize,že dávám čajík z flašky,tak se mohli zbláznit,že čaj nesmím dávat a z flašky už vůbec ne-že pak malá nebude chtít mlíko ode mě:-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.