Přidat odpověď
Ahoj Moni!
Za prvé se připojuju k davu a vřele vřele ti doporučuju se sexem opravdu nezačínat. Ta věková hranice je opravdu 15 let a navíc si myslím, že teď by si z toho nic neměla, natožpak orgazmus.
Ten se dá prožít jen s člověkem, kterého máš moc ráda, se kterým je ti dobře a cítíš se uvolněná:o)
Já jsem se poprvé milovala dva dny po 18. narozeninách. Pátek třináctého! Nikdy na to nezapomenu... Víc než hodinu jsem bolestí kousala do polštáře a nic moc to nebylo.
Teď mám už 2,5 roku senza přítele a ujišťuju tě, že s ním prožívám orgazmus i když jen ležíme vedle sebe v posteli a usínám mu v náručí.
A k tomu orgazmu jako takovému: je to pocit, při kterém létáš vysoko v oblacích a nemyslíš na nic jiného. Celá se chvěješ a v podbřišku plují vlny rozkoše. Je to prostě senzace. Kluci to prožívají jen pár vteřin až minutu. U holek je to složitější. Záleží na okolnostech nemusí přijít vůbec, nebo může být stejně krátký jako u kluků a v nejlepším případě trvá i víc než půl hodiny.
Ale ještě jednou ti připomínám, že na to máš opravdu hodně hodně času:-)
Holkám ve škole všechno nevěř. Jen se dělají zajímavými.
Je mi líto, že už nemáš maminku, ale i s tátou si můžeš na tohle téma promluvit. Já osobně (ačkoli maminku mám) jsem všechny "osobní" věci řešila s tátou. Byli jsme si nějak blíž...
Držím palce, ať orgazmus poznáš, ale tak za 5 let:o))))
Předchozí