| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Pardubická krajská nemocnice, a.s.

Bohužel, po přečtení prosincového rozhovoru s primářem pardubické porodnice MUDr. Hanouskem v regionální příloze MF Dnes jsem skutečně nabyla dojmu, že ani stamilionové investice nezmohou nic, pokud se nezmění také přístup zdravotnického personálu k rodičkám.
Jsem podruhé těhotná a právě tento rozhovor mě odradil i od možnosti se do pardubické porodnice jenom zajít podívat a zeptat. Prostředí může být jakkoliv luxusní, ale je k ničemu, pokud personál (tedy alespoň mužské vedení) zastává názor "já sám nejlíp vím, jak se ženám nejlépe rodí, a podle mého to taky bude". A musím upozornit, že zmíněný článek byl mezi mladými ženami v mém okolí hojně propírán a naprostá většina z nich je odhodlána jít rodit jinam. Je to škoda. (Škoda je taky vysokomýtské porodnice, která byla za rohem.)
Ale k věci - já jsem před dvěma lety rodila v porodnici v Havlíčkově Brodě a mohu jen a jen doporučit. Určitě se tam chystám letos znova. Porod pouze za přítomnosti vcítěné a velmi milé porodní asistentky, žádné omezení čehokoliv, prostě co si maminka přeje, to se děje. Přirozenost a souhra maminky s miminkem především. Paní doktorka přišla až na poslední zatlačení. (Nenabízejí tu ale porody do vody.) Na novorozeneckém oddělení jsou pokoje po dvou, vždy dva pokoje mají společnou sociálku. Moc příjemné. Sestřičky také, během mého pobytu se konala beseda o kojení a o dětských masážích. S kojením pak sestry rády pomohly i individuálně. Viz i další kladné ohlasy na internetu.
Teď jsem četla v novinách článek o nové litomyšlské porodnici - vede to tam pan doktor, který původně pracoval v Mýtě, je tam fungl nová porodnice a nabízejí i porody do vody. Rádi by tam přetáhli personál z Mýta, aby nabídli stejné služby se stejně milým a ochotným personálem. Ale to je zatím horká novinka, než se to zaběhne, tak to bude asi ještě trvat.
Tak nám všem přeji krásné zážitky z porodu, ať proběhne kdekoliv!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.