| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice Královské. Vinohrady

Dobrý den paní Gábino,
Váš příběh je opravdu strašný a držím Vám moc palce.

Jsem nyní ve 32. týdnu těhotenství a od cca 28. týdne mám zvýšené jaterní testy. Byla jsem i hospitalizována na cca 3 týdny, nyní docházím každý týden do poradny a jsou mi testy týdně sledovány. Před propuštěním z nemocnice mi testy klesly, nyní mi zase o trošku stouply. Nepamatujete si náhodou hodnoty Vašich testů ? Já mám nyní zvýšené hodnoty od 2x až 5x - jak které. Váš příběh mě velice vyděsil. Já se pořád cítím úplně v pořádku, ale to je u jater prý normální. Akorát držím jaterní dietu a beru nějaké Essenciale FORTE N. V pátek jdu zase na odběry krve a jestli mi testy neklesnou nebo se zase zvýší tak mě pan doktor zase pošle do nemocnice. Hlavně Vám však píšu jestli jste nějak poznala extrémní pohyby miminka, stále teď sleduju jestli pohyby nejsou extrémní :-)). Moc se bojím jak vše dopadne. Na internetu se příliš mnoho informací o hepatopatii nedá sehnat a natož pak nějaké zkušenosti postižených, Vy jste vlastně jediná, jejíž příběh jsem na internetu dohledala, zkouším všechno.
Když jsem byla v nemocnici, tak mě každý druhý den natáčeli monitorem a 2x týdně odebírali krev a na výsledky se chodila dívat internistka. Podotýkám, že celý příběh se odehrává v Kladně. Stále doufám, že všechno dobře dopadne, pan doktor v poradně mi stejně neustále hrozí předčasným porodem a říká, že se budeme snažit vyčkat do 36. týdne, jestli se zadaří. Moc se bojím, že dopadnu jako Vy. Byla bych Vám moc vděčná za odpověď.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.