Gábino, je mi moc líto, co se vám přihodilo. Běhá mi mráz po zádech, když čtu váš příběh. Chtěla jsem se Vás zeptat, zda jste měla stejný problém s těhotenskou žloutenkou i v dalším těhotenství.
Já sama jsem ke konci těhotenství trpěla také velmi silným svěděním celého těla a mám pocit, že jsem měla nějaký problém s játry, protože i moč měla nahnědlou barvu. Když jsem to hlásila své gynekoložce, tak mi udělala jen nějaký test navíc z moči a zjistila, že mám aceton v moči.Ale nebyla to žádná hraniční hodnota. Jelikož jsem pár dní před tím prodělala střevní virózu, při které jsem hodně zvracela, říkala, že to může být právě kvůli tomu zvracení a že se mám snažit pravidelně jíst po malých dávkách. To byla poslední kontrola u ní. Pak jsem přešla do poradny v Podolí a tam mi už v moči nic nezjistili, ale svědění jsem měla ještě trochu pořád. Nic jsem v té době, ale o těhotenské žloutence nevěděla, tak jsem si to svědění ani s játry nespojovala. Teď když čtu tvůj příběh, tak si říkám, že jsem měla štěstí, že se mi nic takového nestalo. Děkuji mnohokrát za Vaší odpověď a přeji mnoho štěstí s vaším miminkem a dcerkou.
Předchozí