Přidat odpověď
ahoj Justi :o))
no my snad celkem OK ... když pominu, že chlapa mám už skoro 3 týdny v Rusku a vrátí se až někdy v půlce května, že máme rozkopaný celý spodek baráku (bydlíme v patře zatím) a že mám na starosti kromě našeho zlatíčka ještě manželovu živnost (chová rybičky) .... tak to jde :o)) ještě že máme tak hodný dítě :o)
s tou nemockou jste si to asi užili, co? :o( ... chuděrka Zuzanka ... hlavně že už je všechno zase dobrý .... Moni je naštěstí pořád zdravá ... musím zaťukat .. marodila jen jednou a i to bylo bez antibiotik ...
jinak Monika je ďáblík ... na 1,5 roční prohlídce měla 12kg a 86cm, máme už skoro všech 16 zubů (chybí naštěstí už jen jedna dolní trojka) a dokonce nám pěkně houstnou vlásky :o) už nemáme plešounka jako před půl rokem :o))))) pořád něco vypráví a občas fakt žasnu, jak je chytrá a co všechno ode mě neokouká :o) ale zatím se ještě nekamarádíme s nočníkem ... sice si na něm chvíli posedí, ale s potřebou si počká až do plínky ... neřeším to, ale zároveň doufám, že se nám to nočníkování podaří přes léto
tu burzu jsi myslela Triatex v kulturáku? ti jsou docela fajn ... jezdí sem každý měsíc ... vždycky tam něco pro malou vyhrabu ... teď zase nějaký trička a body a jedny tepláky na dotrhání :o) ... za tu cenu ... i kdybych to měla za měsíc vyhodit :o)))
mějte se krásně a tu fotku prosím pošli na suzanne.m@centrum.cz ... moc se na ní těším :o)
papa a pusu Zuzance
Předchozí