ahoj, rodila jsem zde v cervnu 2003 planovanym cisarem. Prosla jsem JIPkou, pak klasickym pokojem a nadstandardem. Byla jsem velmi spokojena. Co se tyka pristupu sester na detskem, zalezelo na pripad od pripadu. Celkem za 6 dni muzu rict, ze tam byly neprijemne dve - ostatni velmi mile a ochotne. Sestricky "damske" byly supr vsechny (pouze jedna nemohla pochopit proc si nemuzu merit teplotu kdyz zrovna kojim - ale to bylo spis k pousmani). Ta jedna babice z detskeho mne sprdla na 3 doby, cituju: co jim tam odkladam dite, kdyz rve! Podotykam, ze jsem treti den po porodu dostala glycerinovy cipek na vyprazdneni a litala mezi pokojem a WC. Malou jsem jim tam dala prebalenou, nakojenou a spici. Ani se ji nedivim, ze rvala - ja videt takovou babu osklivou tak rvu taky :-))))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.