| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

Ahojky spřízněné duše.
Tak jsem právě den po M a jsem zase tak trochu zoufalá. Pořád přemýšlím proč se nám to nedaří a proč všechny kolem mě mají bříška a nebo mi volají že mají pozitivní těhotenský test.....já vím že už jednoho moc krásnýho klučinu mám a že můžu být ráda alespoň za jedno dítě, ale já si pořád říkám že to druhý bych si víc užívala bez laktační psychózy a nenervovala se kvůli větrům a blinkání. A hlavně Milínek by měl sourozence. Taky mi chodí ze školky s otázkou proč nemá brášku. Manžel už začíná taky mluvit o mimču a to chtěl jedináčka. Prostě jsem asi nakazila celou rodinu:-)) Tak hlavně držím palečky a dejte vědět jak poračujete. Pa pa Janina

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.