Přidat odpověď
tak já mám úžasný vtip dne, vlastně týdne, fakt jsem se po ránu dobře pobavila :-DDDDD Jindra má neštovice, ráno měl na na obličeji pupínek, no spíš to vypadlo jako kousanec od komára, ale když si pak svlíknul pyžamo, tak na zádech se objevily ukázkový pupínky ;-)))) Večer nic a od rána asi 20, zhruba polovina už je krásně nalitá :-DDDDD Fanča zatím nic, ale překvapilo by mě, kdyby to taky nechytla, takže u nás už očkování řešit nemusíme, teda pokud někdo tak mimčo...
Pro jistotu jsem volala na gyn a doktor mi řekl, že bez ohledu na to, jestli jsem je v dětství měla nebo ne, tak v 8. měsíci mimču už nic nehrozí ;-)))))
teď budem týden zavřený doma, tak budu příležitostně nakukovat :-DDDD
P.S. mě z toho trošku hrabe, protože mě samozřejmě v tuhle chvíli svědí naprosto všechno :-DDDDDDDDDD
Sonico, tak abych pravdu řekla, u nás jsme tohle vůbec neřešili... Jindra nikdy moc nežárlil, no malinko samozřejmě jo, ale to bylo v normě... Takže ti moc neporadím, ale je pravda, že Jindru jsme hodně připravovali už na Fanynku, takže se na ní těšil a těší se i teď, chodí mi hladit bříško a pořád se ptá kdy to bude ;-) Fanynce sice vysvětluju, že mám v bříšku miminko, ale nevím jak moc to chápe, ale pro jistotu to opakuju pořád, až se mimi narodí, tak se zase za mnou přijdou podívat do porodnice a hlavně až nás budou propouštět, tak si pro nás přijedou, to se osvědčilo u Jindry, prostě si přijel pro miminko a byl strašně důležitej ;-))))
Předchozí