| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice České Budějovice

Tak nakukuju a když čtu tu spoustu kritiky, tak se odhodlávám popsat svůj porod v ČB.
Porody mám za sebou 3. Jeden dokonce velmi nadstandartní s mou osobní doktorkou, provedený přesně podle mého rozpisu.

Poslední porod proběhl velmi překotně, do porodnice jsem jela na poslední chvíli a musela zvoli ČB. Rodila jsem v den kdy porodnice doslova praskala ve švech. Navíc věděli, že jsem chtěla jinam a přebíhala s kontrakcema z porodnice do porodnice
/takže Ajino jestli si hledala někoho kdo se nebojí s kontrakcema, vysokým tlakem, cukrovkou a v dobu 23.00 odejít, protože je nespokojen - tak tady mě máš/
Na doktory jsem vybíravá, chci aby fugovali jak mají a dokážu se pohádat. Vše jsem jim předvedla dosyta.
-ukázala jsem na asistentku, kterou bych ráda u porodu, ona souhlasila,
-odmítla jsem přítomnost kohokoli dalšího - souhlasili,
-nechtěla jsem nástřih, klystýr, holení - bez problémů (oholená i vyprázděná jsem byla z domova),
-chtěla jsem do posední chvíle chodit a při porodu polosedět - souhasili,
-dítě okamžitě na bříško a samotu po porodu - bez problémů.

Jediný zápor, který se našla byl, že díky přeplněnosti musel prcek spát jinde a já na ženském - vysvětlili, omluvili se.

Následná péče. OZnámila jsem že ač 3ti rodička, nezvládám dobře kojení, ale kojit chci a ať mě to někdo naučí. Sestřička (teprve později mi jedna spolubydlící oznámila, že je to nejvyhlášenější semetrika a mrcha na oddělení) - u mě doslova prostála důlek a její trpělivost neznala mezí. Nosila pomůcky, radila a znovu a znovu pomáhala přiložit - až se konečně podařilo :-)))
Malého mi vždy bez problémů přikrmili - stačilo jen slušně požádat.

K ostatnímu - Dr. Dohnalovou velmi dobře znam, chodila jsem k ní 2x při těhucukrovce. Vždy do důsledků zkotrolovala vše co měla, jestli tohle někdo považuje za chybu - tak je sám proti sobě. Pokud cukr stoupl, ptala se co jsem dlabala a když jsem přiznala zmrzku - přísně napomenula, ale že by někdy byla zlá - tak to jsem tedy nikdy nezažila.

Epidural jsem já osobně nechtěla - ale má známa ano a v ČB ho dostala - pouze musela nahlásit včas. Tatáž paní měla i zamluvený nadstandart a dostala ho.

Jsem přesvědčená že v porodnici v ČB jsou dobří lékaři i sestřičky. Přemýšlím proč je někdo nespokojen a druhý nadšen. Jediné co mohu poradit, vždy včas říct co chci a trvat si na tom.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.