To tedy klobouk dolů.To bych neudělala(mám problém s tlakem 210/110)při porodu.Mám pocit i vlastní trpkou zkušenost,že nespokojené jsou vesměs prvorodičky.Proč? Nevědí co se děje,co dalšího nastane a nikoho blízkého u sebe nemají.Já taky byla vykulená.A personál se se mnou nebavil jen pojďte se a tam a to bylo všechno.Řekli dýchejte.Jak to mi neukázali a na kurzu se toho taky moc nedovíte a ani nenatrénujete.Jako druhorodička v jiné porodnici jsem měla lepší zkušenost.Manžel hned u mne,dýchání zkuste raději takhle(názorně předvedeno).Na šestinedělí se mnou na pokoji byla prvnička a ta mi říkala,že celou dobu u ní byla sestra a dýchala s ní a vše vysvětlovala.Holčička se narodila asi po čtyřech hodinách od první kontrakce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.