Petrido, ruku v ruce s reformami půjde i zlepšování v oblasti zkrácené prac.úvazky apod. Jinak ano máš pravdu ... jsi zdravá určitě šikovná a ne hloupá...takže máš předpoklady se postarat sama o sebe a své děti. Pokud jsi zůstala sama, tak chápu, že máš dost těžkou situaci. sama jsem si tím prošla, ale nežehrala jsem na stát, že by se měl o mě postarat.....snažila jsem se z toho dostat vlastními silami i s tím, že pár let než holky odrostou,než si najdu lepší zaměstnání, budeme žít od platu do příštího platu :DDDD
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.