Saimono, ano, myslím si, že zkrácené úvazky apod. jsou strašně důležité. Ze zkušeností vím, že daleko lepší zaměstnanec je matka od dětí, než například svobodná žena. Obecně vzato, vyjímky samozřejmě jsou v hojném počtu. Ale takové maminky jsou daleko zodpovědnější, trpělivější, výkonnější. Jen mám pocit, že to zatím v globálu podnikatelům nedochází, ale věřím tomu, že i my samy tomu můžeme napomoct. Hledáme k takovým změnám a spolupráci podnikatelů cesty. A jak se říká, kdo hledá, ten najde:-))) Ale je taky jasné, že je to otázka let a patrně i desítek. Ale snad naše dcery a snachy budou mít v tomto možnosti větší a jednodušší. Ale zas budou mít zničenější životní prostředí.
Já jsem ráda, že žiju zrovna teď a snažím se využívat toho co je k dispozici. Vždycky se dá žít, za jakých koli podmínek. Když máme finanční tíseň, stačí pohlédnout kousek za hranice a člověk si uvědomí, že se máme oproti jiným lidem královsky. Nicméně chápu, rozumím a rozhodně chci pomáhat i lidem v Česku, co mají životní situaci a celkové podmínky přece jen horší.
EvčaK - www.meredit.cz
Předchozí